Sledi mi

nedelja, 30. november 2014

Moški je izumil ogenj. Ženske kako se igrati z njim.

Večna je izbira ali dekle ali prijatelji. Vedno je to top tema vsake zveze. Ženske smo pač takšne, tista druga vrsta, ki so preproste in tako enostavne, da zgledajo čisto preveč dolgočasne, bodo potrpele in ugodile tej dilemi. A kaj se dogaja za zaprtimi vrati ljubezenskega gnezdeca je pa druga zgodba. 

Druge vrste žensk smo precej drugačne. Smo neukrotljive in iščemo nekoga, ob katerem lahko divjamo skupaj v galopu in plešemo isti ritem. In smo takšne, da svojih kolegic ne pustimo na stran. Kot jih to naredi večina (moških).

Torej obstajajo dve vrste žensk. Vsepovsod so delitve. Najhujše pa je, ko delitev postane med žensko in moškim. Je tako težko vzdrževati primerno distanco (ali skupno življenje) s prijatelji in punco? Ženske se moramo zavedati, da obstaja velika meja med nami in njegovimi prijatelji in, da tako pač bo. Tako je že od začetka razvoja homo sapiensa. Moški baje lahko delajo kar jim paše. Vendar dokler ne pozabijo na nas. 

Še bolj pomembno pa se mi zdi vprašanje, ali si lahko z bivšim prijateljica? Zdi se skoraj nemogoče. Ker te veže preveč spominov, ki pa, ob vsaki njegovi omembi, kako je srečen, postanejo zgolj trn na vrtnici. No, nekaterim uspeva. Ali pa uspeva zgolj tistim, ki niso imeli niti prave ljubezni? Biti prijatelj je ena težjih stvari v življenju. Težje je celo od prave ljubezni. Zanimivo mi je, da prijatelji nikoli ne sovpadajo z nekim ustaljenim vzorcem, kot to počnemo pri ljubezni, da vedno iščemo takšne tipe (ali moški ženske), kot smo jih že imeli stokrat in stokrat uvideli da ne gre. Prijateljstvo je izvenredno. Mogoče je zato težje izgubiti prijatelja, kot ljubezen. 

Zanimivo je pri vzorcih - ženske pustimo in prebolimo. Moški preboli in pusti. Ali nam vzorci dokazujejo, da se bojimo neuspeha ali pa se bojimo, da je tisti izvenserijski pravi? Oči po navadi odpremo šele takrat, ko smo vse zajebali in ugotovimo, da bi bilo vredno zagrabiti priložnost, ko nam jo je pravi moški dal. 

Tu je še vedno seks. Seks je prisoten vsepovsod. Zadnje čase celo opažamo fotografije na Facebooku, kot so "foodporn", "drinkporn", whatever :) Je pa res, da se sprašujem, zakaj je seks tako zelo pomemben in eden tistih elementov, ki označi zvezo, ali bo delovala in ali to ne bo šlo? Seksamo itak vsi radi. Zakaj ne bi to počeli s tistim, ki ti ugaja? Saj vedno iščemo nekaj, kar nam bo ugajalo. Na koncu bomo v totalni zmešnjavi in nepopolnosti našle točko popolnosti. Našli bomo "the one" moškega sanj. Ki vsekakor ne bo popoln.

V vsakem primeru bomo zadovolj(e)ne.

Ni komentarjev:

Objavite komentar